Restaurant RITCHI'S STEAKHOUSE | Grotestraat Centrum 16 – 6301CX – Valkenburg aan de Geul - LB - Nederland – Tel: 043-6015149

Archives

Home / Menu Card

HOOFDGERECHT VIS

GEULFOREL

€ 17,00

ZALMFILET

€ 21,00

GARNALEN GEGRILD

€ 22,00

Naturel

GARNALEN GEBAKKEN

€ 22,00

In de knoflook

Al deze gerechten zijn inclusief:
Stokbrood kruidenboter, steakhouse frites en mayonaise.
Je mag onbeperkt gebruik maken van het saladebuffet en een keuze maken uit een van onze sauzen.

STEAKHOUSE RITCHI’S
Ritchi’s Steakhouse Barbecue Restaurant, gelegen in de Grote Straat in het Centrum van Valkenburg aan de Geul. Bij Ritchi’s kun je aan tafel barbecueën. Elke tafel beschikt over een eigen barbecue met afzuigkap. Onbeperkt barbecueën, alleen, of met groepen tot en met 125 personen. In ons restaurant is het mogelijk! En dat alles voor een meer dan redelijke prijs / kwaliteit verhouding. Ons restaurant heeft AIRCO!!
[caption id="attachment_1522" align="aligncenter" width="200"]logo3_02 Hoofdgerecht VIS bij Ritchi’ Steakhouse[/caption]
TAFEL-BBQ
2 – uur onbeperkt tafelbarbecue. Iedere tafel heeft zijn eigen barbecue. Centraal in het restaurant staan 2 buffetten. Op het eerste buffet staan 2 soorten soep en stokbrood met kruidenboter. Diverse salades, champignons, paprika, aardappel en heerlijke sauzen. Op het tweede buffet staan 11 soorten vlees. Waaronder: Biefstuk, Curryworst, Spare-Ribs en Hamburger. Varkenshaas in de ketjap gemarineerd en naturel. Kalkoen- en Kipfilet, met kipkruiden en naturel. Varkensfilet cajun, Italiaanse kruiden en naturel. Frieten en mayonaise worden aan tafel geserveerd. Je kunt van dit alles onbeperkt gebruik maken voor slechts …… € 16,- PER PERSOON Speciale kinderprijzen v.a. € 3,- per persoon en ze mogen ook nog zelf pannenkoeken bakken.
À LA CARTE
Om aan ieders wens te kunnen voldoen, kun je bij Ritchi’s ook heerlijk à la carte eten. Het à la carte gedeelte is apart maar je kunt ook à la carte én barbecueën aan 1 tafel. À la carte kan tevens op ons overdekte en verwarmde terras gegeten worden in hartje Valkenburg. De Grotestraat Centrum Valkenburg is vooral bekend om het zgn. flaneren. Het kijken en bekeken worden. Vanaf ons terras gelegen aan het autovrije flaneer gebied, heb je een uitstekende blik op alles wat voorbij komt. Niets gezelliger dan dat!